Alle mogelijke schrijnwerken voor afwerking en herinrichting van uw interieur.


 Vrijblijvend offerte   0498 25 13 14

Binnendeuren Maken Uw Interieur Helemaal Af

Met de plaatsing van de binnendeuren in uw nieuwbouw of als vervanging in uw vernieuwde kamers is uw interieur pas echt afgewerkt. Het geeft u een knus en aangenaam gevoel. In het atelier van Ian Meyns in het West-Vlaamse Snaaskerke worden deze deuren op maat en volledig naar uw smaak gemaakt. Reik uw ideeën aan en ze worden concreet uitgewerkt. Toonzaal op afspraak.

In Alle Stijlen

Laat uw binnendeuren volledig aansluiten op de uitstraling en stijl van uw interieur. Heeft uw woning, kantoor of handelszaak een moderne, landelijke of klassieke look? Dan worden de deuren in dezelfde stijl ontworpen en vervaardigd. Dit wordt verwezenlijkt door het gebruik van het juiste houtsoort, het aanbrengen van motieven in de deuren of het werken met glas en kleuren.

Technische Kennis

Uw schrijnwerker heeft dankzij de eerder gerealiseerde schrijnwerken een uitgebreide technische kennis om uw wensen in realiteit om te zetten. Weet u niet meteen hoe uw toekomstige binnendeuren er moeten uitzien? Vraag dan gerust om advies aan Ian Meyns. Het bedrijf geeft u nuttige tips.

Opmeten Tot Plaatsen

Nadat u akkoord bent over het opgemaakte ontwerp volgen er meteen nauwkeurige opmetingen zodat de productie in eigen atelier van start kan gaan. Voor gedetailleerde schrijnwerken beschikt de firma over professionele machines die maatwerk tot op de millemeter mogelijk maken. Tot slot volgt er een accurate en duurzame plaatsing van uw binnendeuren in Snaaskerke en omstreken tegen de afgesproken timing.

Toonzaal voor binnendeuren

Bezoek onze toonzaal bij OOSTHOUT, beernemsteenweg 77 te 8750 Wingene. Gelieve contact op te nemen om een afspraak te maken. www.oosthout.com

Contact

Laat Ian Meyns vandaag nog langskomen om het uitzicht van uw nieuwe binnendeuren te bespreken. Telefoneer de zaak daarom voor een afspraak en een stipte service.