Alle mogelijke schrijnwerken voor afwerking en herinrichting van uw interieur.


 Vrijblijvend offerte   0498 25 13 14

Keukens Op Maat Met Huishoudelijke Toestellen

De keuken is een belangrijke ruimte in uw woning. Iedere dag bent u er aan de slag voor het ontbijt of het avondeten. Daarom beschikt u best over keukens op maat van uw gewoonten en gebruiken. In Snaaskerke schakelt u hiervoor het atelier van Ian Meyns in.

Totale Service

De schrijnwerker verzorgt de inrichting van uw keuken van A tot Z. Dit betekent dat u mag rekenen op een persoonlijk ontwerp tot en met de plaatsing van kasten op maat, inclusief de installatie van de huishoudelijke toestellen. Om uw droomkeuken tot stand te laten komen, hoeft u enkel uw favoriete stijl aan te geven. Al uw ideeën worden omgezet in een overzichtelijk ontwerp met gebruiksvriendelijke opbergelementen.

Nieuwbouw & Renovatie

De plaatsing van keukens op maat in Snaaskerke en ruime omgeving kan zowel in uw nieuwbouw als in uw gerenoveerde woning. Telkens zal u over een gepersonaliseerde keuken beschikken met keukenelementen en een indeling die uw voorkeur wegdragen. Een keukeneiland, een modern design, een rustieke uitstraling, licht gebeitste kasten, Corian als werkblad of een satijnen pastelkeuken, het wordt voor u gerealiseerd.

Keukens Renoveren

Wil u uw keuken een nieuw elan geven maar is de structuur nog goed? Dan stelt Ian Meyns een renovatie van de keuken voor. Tijdens deze schrijnwerken worden bijvoorbeeld enkel de kastdeuren van de keuken vervangen. Andere opties zijn het restaureren van oude kasten en de opbergsystemen of het herstellen van beschadigde onderdelen zoals houten poten en inlegplaten.

Contact

Neem contact op met Ian Meyns en neem een kijkje tussen de gerealiseerde schrijnwerken. U beschikt zo over alle troeven om een keuken op maat te laten maken en plaatsen.