Alle mogelijke schrijnwerken voor afwerking en herinrichting van uw interieur.


 Vrijblijvend offerte   0498 25 13 14

Oordeelkundig Parket Leggen Met Ian Meyns

Mooi en perfect geplaatste vloerbekleding gaat jarenlang mee terwijl een foutieve plaatsing de levensduur van uw kostbare vloerbekleding drastisch kan verkorten. Neem daarom geen risico en kies voor schrijnwerker Ian Meyns om uw parket te leggen. Vanuit Snaaskerke komt de zaak naar u toe voor een vakkundige plaatsing.

Kies Voor Een Natuurproduct

Met parket kiest u voor een natuurproduct in huis of in de winkel. De planken zijn voornamelijk opgebouwd uit hout. Vanwege de houtstructuur kan u de print van uw nieuwe vloer niet zelf kiezen. Een grote troef van parket is dat het antiallergisch en zeer hygi├źnisch is. Zowel gezinnen met als zonder kinderen doen dus een goede zaak met een houten vloer.

Sterk En Onderhoudsvriendelijk

Parket is een zeer onderhoudsvriendelijke vloerbekleding. Het type van de massieve parket is dan weer onverslijtbaar te noemen. Het is een duurzame vloer die samen met u oud kan worden. Het parket leggen, gebeurt door middel van een clicksysteem waarbij de verschillende onderdelen netjes in elkaar passen voor een strak maar warm geheel.

Vakkundige Plaatsing

Ondanks dit handige clicksysteem doet u met ervaringsdeskundige Ian Meyns een beroep op een echte vakman om het parket te plaatsen. Pas dan geniet u van alle voordelen en een lange levensduur van het materiaal. Met de vakkennis en gedrevenheid van de firma bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Contact

Denkt u aan het leggen van parket? Laat Ian Meyns uit Snaaskerke dan tot bij u komen. In heel West-Vlaanderen richt het bedrijf uw kamers van vloerbekleding tot plafonds in met professionele schrijnwerken.