Alle mogelijke schrijnwerken voor afwerking en herinrichting van uw interieur.


 Vrijblijvend offerte   0498 25 13 14

Kasten Op Maat Die Opgaan In Uw Interieur

Zet uw nieuw of vernieuwd interieur helemaal naar uw hand en laat het op maat inrichten. Ian Meyns ontwerpt en bouwt hiervoor kasten op maat in de stijl en vormgeving die u voor ogen heeft. Doe een beroep op de schrijnwerker uit Snaaskerke, West-Vlaanderen, voor badkamermeubilair, dressings, keukens op maat, binnendeuren, kantoor- en winkelinrichting tot zelfs trappen met leuningen in hout, staal of inox.

Uitgerust Atelier

Om uw maatkasten efficiënt te produceren, beschikt de schrijnwerkerij over een modern en volledig uitgerust atelier te Oostende. Dit is voorzien van de meest professionele machines om verfijnde werken te kunnen leveren. Voor uw project in productie gaat, komt de zaakvoerder steeds tot bij u om uw plannen in de voorziene ruimte te bespreken.

Alle Stijlen En Materialen

Woont u landelijk of richt u een moderne zaak in? Geen probleem voor Ian Meyns die door met verschillende materialen en houtsoorten te werken uiteenlopende stijlen kan creëren. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van duurzame MDF-platen om uw kasten nadien te schilderen, afgewerkte melanine of formica-platen die in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar zijn.

Plaatsing Van Uw Kasten

De firma ontwerpt, maakt en monteert uw maatkasten allemaal op eigen houtje. Hierdoor bent u zeker van een gedetailleerde afwerking. Voor de inrichting van uw living, kantoor of slaapkamer is het met deze troeven uw ideale partner voor:

  • tafels
  • televisiekasten
  • salontafels
  • wandmeubels
  • vestiaires
  • dressings
  • kasten onder een schuin dak
  • keuken- en badkamerkasten

Contact

Maak kennis met de vele voordelen door Ian Meyns in te schakelen voor uw kasten op maat. In Snaaskerke vervaardigt het uw uiteenlopende voorkeuren. Laat u alvast inspireren door de foto’s van de reeds gerealiseerde schrijnwerken. Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte.