Alle mogelijke schrijnwerken voor afwerking en herinrichting van uw interieur.


 Vrijblijvend offerte   0498 25 13 14

Keukens op maat met Solid Surface

Solid Surface is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor diverse toepassingen in de keuken zoals het werkblad, de spatwand en de spoelbakken. Door de grote belangstelling van interieurontwerpers en interieurarchitecten is Solid Surface ondertussen ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurinrichting. De eigenschappen van Solid Surface te Snaaskerke vindt u hier terug.

VOORDELEN SOLID SURFACE

Zoals bij elk materiaal gebruikt in de interieurbouw moet u rekening houden met de eigenschappen van het materiaal. Bij een correcte toepassing en onderhoud kan u jarenlang genieten van jeuw spatwand of werkblad in Solid Surface . 

VOORDELEN VAN EEN SOLID SURFACE WERKBLAD

Het grootste voordeel van Solid Surface  is dat de naden onzichtbaar afgewerkt kunnen worden. Zo kunnen verschillende vlakken naadloos in elkaar kunnen overlopen en krijgt u één strak geheel. Het is ook een duurzaam materiaal met een hoge hardheid. Het is heel onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en ant-statisch. Bij correct gebruik gaat een werkblad in Solid Surface  ook heel lang mee.

Interesse? Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende informatie te verkrijgen? Neem dan snel contact op met Ian Meyns uit Snaaskerke. 

We werken met verschillende merken: