Alle mogelijke schrijnwerken voor afwerking en herinrichting van uw interieur.


 Vrijblijvend offerte   0498 25 13 14

Brievenbussen

Bent u op zoek naar een expert die uw brievenbussen regio Snaaskerke kan leveren en plaatsen, en dit zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten? Dan kan u staat maken op Ian Meyns.

Verschillende Mogelijkheden

Zo bent u hier aan het juiste adres voor de inbouw én opbouw van brievenbussen. Deze kan u integreren in uw inkomhal of buiten op de gevel. Wenst u echter te kiezen voor een integratie van een brievenbus in een volledige wand? Dan is dit perfect mogelijk. Tevens kan Ian Meyns ervoor zorgen dat er eventueel een spiegel, ledverlichting, en noem maar op wordt geïntegreerd in uw brievenbus. U ziet het, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Toonzaal voor brievenbussen

Bezoek onze toonzaal bij PLACORA, oostendebaan 27, 8470 te Gistel. Gelieve contact op te nemen om een afspraak te maken. www.placora.be

Andere Diensten

Maar hier stopt de service niet. Ook wanneer u een naamplaat wenst aan uw deur of een gravure, kan u aankloppen bij Ian Meyns uit Snaaskerke. Alle werken worden tot in detail uitgevoerd met een eindresultaat compleet naar uw wensen en voorkeuren. Heeft u vragen of wenst u bijkomende informatie te verkrijgen? Neem dan snel contact op. U kan de toonzaal bezoeken na het maken van een afspraak.